Cum ne ingrijim tenul intr-un mod holistic – II

Cum ne ingrijim tenul intr-un mod holistic - II

1. Aflati elementele de baza ale ingrijirii pielii.
Nu investiti in tratamente majore daca nu aveti intentia de a acorda atentie intretinerii de zi cu zi. Pentru piele, asta inseamna sa ai o rutina consistenta si inteligenta de ingrijire a pielii. Desi nu exista o abordare unica pentru ingrijirea pielii (la fel ca nu exista o dieta care sa functioneze pentru toata lumea peste tot.) cu toti putem cel putin sa respectam elementele de baza

„Este realist si incepe cu lucruri simple: spala-ti machiajul noaptea si fa toate acele lucruri de baza. Odata ce ai trecut de acesti pasi, putem incepe sa luam in considerare alti pasi: Curata dimineata tenul, aplica un ser antioxidant, crema si protectie solara ”, spune el.

Odata ce ati insusit acest lucru, puteti trece la o ingrijire mai profunda a pielii. „Apoi puteti incepe sa intrati in detalii: ce fel de protectie solara folosesti? Stii daca exista oxibenzona sau octinoxat in ea? In mod ideal, daca puteti scapa de acest lucru [si utilizati oxid de zinc sau dioxid de titan], ar fi mai bine ”, spune el. „Si noaptea, aplicati un retinoid daca pielea il poate tolera. Daca pielea ta nu il poate tolera, atunci priveste fie factorii de crestere, fie cremele de tip peptidic. ”

You Might Also Like