Tenul si ingrijirea plastica holistica – IV

Tenul si ingrijirea plastica holistica - IV

„Asadar, doar pentru un exemplu rapid, IPL sau lumina intensa pulsata, este un tratament care practic distruge petele intunecate. Acest lucru este minunat – si foarte sigur – pentru persoanele care au suferit multe daune provocate de soare si acum petele solare nu vor disparea ”. Vedeti, in timp ce ii incurajam pe oameni sa fie inteligenti in ceea ce priveste ingrijirea solara acum, stim, de asemenea, ca aceleasi masuri de precautie nu erau atat de populare in trecut – astfel incat oamenii ar putea avea o pigmentare reziduala pe care doresc sa o abordeze.

In ceea ce priveste ridurile si textura generala a pielii, nu trebuie sa va duceti direct spre o metoda chirurgicala: incercati PRP sau plasma bogata in trombocite . „Celalalt lucru care este foarte popular este micro-ace cu trombocite PRP”, spune el. „Folositi proprietatile regenerative ale propriului corp pentru a va intineri. In plus, microneedling-ul are un pret mult mai atractiv fata de operatiile chirurgicale. ” Cu toate acestea, el observa ca microneedlingul nu trebuie incercat acasa – trebuie administrat doar de un profesionist.

Concluzie
Aici credem in longevitatea pielii. De ce? Pentru ca intr-adevar se reduce doar la a ramane sanatos. „Adevarata frumusete este intr-adevar o buna sanatate”, spune el. „Daca nu sunteti sanatos, asta se arata in atatea alte aspecte ale vietii voastre: este sanatatea fizica, a pielii si sanatatea mintala”.

You Might Also Like